◊ Etusivu
◊ Ajankohtaista
◊ Hinnasto ja aukioloajat
◊ Kenttä
◊ Mg-Aces
◊ Kilpailut ja tulokset
◊ Kilpailukalenteri
◊ Palaute
◊ Linkit
© Mg-Aces 2021

Kenttä

Kentän sijainti

Punainen pallo kartassa ilmaisee kentän sijaintia.
Osoite: Mastojentie 28330 Pori.
Puhelin kentälle: (02) 6462901

Radat

Rata 1 "Portti"
- Ensimmäinen rata kentällämme on "Portti". Rata vääntää hieman oikealle ennen estettä, ja se kannattaa ottaa lyönnissä huomioon. Yleisin yritys on saada pallo jommalta kummalta puolelta kuppia ohi ja sieltä yhdellä lyönnillä reikään.

Yleisöhelpotus:
- Radan esteestä saa keltaisen osan nostettua ylös jolloin aukko on suurempi.

Rata 2 "Kalanruoto"
- Toinen rata on nimeltään "Kalanruoto". Rata kääntää oikealle lopussa. Suosituimmat lyöntipisteet ovat keskeltä muutama piste oikella. Ykkösen saaminen tästä radasta vaatii kierrelyöntiä tai pallon lyömistä siten, että se menee kupin vasemmalta puolelta ohi ja sieltä sisään.

Yleisöhelpotus:
- Radasta saa keltaisten esteiden kärkiosat nostettua ylös jolloin aukko suurenee.

Rata 3 "Avosilta"
- Kolmas rata on nimeltään "Avosilta". Tämäkin rata vääntää oikealle ja sitä löydään noin 4 pistettä keskeltä oikealle. Tuosta pisteestä tähdätään keskelle siltaa eli lyötiä avataan vasemmalle. Tässä radassa myös lyönnin kovuus on ratkaisevassa osassa.

Yleisöhelpotus:
- Punaisen kolmion muotoisen esteen saa nostettu ylös, jolloin pallo voi mennä sillan takaa kaaren kautta sisään.

Rata 4 "Tiputus"
- Neljäs rata on "Tiputus". Tätä rataa lyödään siten, että pelliltä lyödään oikeaan laitaan noin 20-30cm ennen estettä, jonka jälkeen pallon pitäisi tulla perävallin kautta kuppiin, mutta rata rata arpoo välillä , joten älä ihmettele, että hyväkin lyönti menee välillä ohi.

Yleisöhelpotus:
- Esteestä saa väännettyä isomman kolon, jolloin pallo menee helpommin alas.

Rata 5 "Luukku"
- Viidentenä ratan on "Luukku". Rata vääntää selvästi oikealle eli on hyvä löydä vähän vasemmalle ennakkoon. Lyöntipisteeksi kannattaa ottaa keskikohdan oikealla puolella olevat pisteet, ja niistä tähdätä vähän vasemmalle.

Yleisöhelpotus:
- Punaisen kolmion saa nostettua ylös, jolloin pallo voi mennä myös kupin takaa sisään.

Rata 6 "Juusto"
- Kuudes rata on "Juusto". Tätä rataa lyödään vasemmalta puolelta läpi ja sieltä perävallin kautta kuppiin. Rataa saa jatkaa heti pallon mentyä yli punaisen viivan, eli vaikka pallo kolisisi esteeseen niin ei tarvitse palata alkuun.

Yleisöhelpotus:
- Yleisö saa lyödä pallon myös esteen keskellä olevasta aukosta.

Rata 7 "Näköharha"
- Rata seitsemän "Näköharha". Rata on varmasti kentän vaikein läpilyötävä rata. Rata vääntää viimeiseen esteeseen ja sopiva lyöntipiste on varmasti keskeltä tai pari pistettä keskeltä oikealle. Rataa saa jatkaa, kun se on mennyt ensimmäisen esteen läpi.

Yleisöhelpotus:
- Ei helpotusta.

Rata 8 "Kulma"
- Kahdeksas rata "Kulma" on varsin helppo lyödä greenille, ennen kulmaa on ehkä aivan minimaalinen vääntö oikealle. Pallolla on suuri merkitys siihen, että meneekö rata ensimmäisellä reikään. Lyönnin kovuus ja pallon valinta riippuu pitkälti siitä, onko rata märkä vai kuiva.

Yleisöhelpotus:
- Ei helpotusta.

Rata 9 "Saksalainen"
- Yhdeksättä rataa eli "Saksalaista" kannattaa lyödä vasemman vallin kautta sisään. Valli on kohtalaisen säännöllinen verrattuna oikeaan valliin. Suora lyönti on myös mahdollinen, mutta vaikea.

Yleisöhelpotus:
- Keltaisen kolmion saa laskettua alas, jolloin pallo ohjautuu sen kautta sisään.

Rata 10 "Kukkapurkki"
- Rata 10 "Kukkapurkki". Rata on aika pitkä, mutta aukko on kohtalaisen suuri. Rata ei silti ole mikään maailman helpoin läpilyötävä, mutta ei mikään aivan mahdotonkaan. Rata vääntää viimeiseen esteeseen, joten kannattaa lyödä (oman maun mukaan) keskikohdan oikeanpuolisista pisteistä.

Yleisöhelpotus:
- Ei helpotusta.

Rata 11 "Sivuluukku"
- 11 rata "Sivuluukku". Rata kääntää vasemmalle, mikä helpottaa huomattavasti läpilyöntiä. Tarkoitus on saadan pallo osumaan tiputuksen jälkeen jompaan kumpaan sivuvalliin ja siitä perävalliin ja kuppiin. Perävalli on kuitenkin aika hidas, joten jos haluaa saada ykkösen, niin kannattaa käyttää nopeaa ja kovaa palloa.

Yleisöhelpotus:
- Yleisö voi lyödä pallon kaaren kautta reikään.

Rata 12 "Keskikukkula"
- 12 "Keskikukkula". Rata vääntää hieman oikealla. Keskeltä jos lyö niin kannattaa ottaa hieman vasemmalle ennakkoon, niin pallo menee varmasti hyvin kuppiin.

Yleisöhelpotus:
- Kukkulan keskelle voidaan nostaa yleisöeste, joka ohjaa pallon reikään helpommin.

Rata 13 "Gentleman"
- Kolmastoista rata on "Gentleman". Jos haluaa yrittää ykköstä tässä radassa, niin kannattaa lyödä pallo läpi oikealta puolelta, niin että se se jää punaiseen kolmioon myös oikelle puolelle. Tarkoitus olisi, että pallo menee pelliltä katsottuna kupin vasemmalta puolelta ohi ja tulee sieltä reikään.

Yleisöhelpotus:
- Metallikaaren yläosassa on keltainen nuppi, jonka saa laskettua alas, ja joka alhaalla ollessaan ohjaa pallon sisään.

Rata 14 "Kehto"
- Neljästoista rata"Kehto". Rata vääntää vasemmalle, joten lyöntiä on hyvä ottaa hieman oikealle ennakkoon. Ykkösen voi saada niin, että pallo tippuu keskeltä reikää alas ja siitä etukautta kuppiin.

Yleisöhelpotus:
- Vihreiden esteiden kärjet saa nostettua ylös, jolloin aukosta tulee suurempi.

Rata 15 "Avoportti"
- Viidestoista rata"Avoportti". Rata kääntää rauhallisella lyönnillä reilusti vasemmalle ja tämä tätyy ottaa siis lyönnissä huomioon.

Yleisöhelpotus:
- Yleisö saa lyödä pallon myös sivuissa olevista rei'istä läpi.

Rata 16 "Postiluukku"
- Kuudestoista rata on "Postiluukku", joka on melko helppo piikattava, koska radasta tehtiin menneenä kesänä päättyvä. Uusi kuva radasta tulee kauden alettua.

Yleisöhelpotus:
- Vihreän kolmion saa nostettua ylös, jolloin pallo voi mennä reiän takaakin sisään.

Rata 17 "Kalteva"
- Rata 17 "Kalteva". Rataa saa lyödä ihan keskeltä suoraan ja se menee hyvin sisäänkin suoraan pelliltä. Eli suoraan läpi, oikeaan sivuvalliin ja siitä perävalliin ja sieltä kuppiin.

Yleisöhelpotus:
- Keltaisen esteen saa otettua pois jolloin aukko suurenee.

Rata 18 "Brynneri"
- Viimeinen rata "Brynneri". Rata vääntää vasemmalle, joten sitä kannatta lyödä kolme pistettä keskeltä oikealle ja siitä suoraan tai sitten vastaavasti ottaa vain lyönnissään väännön huomioon ja avaa lyöntiään hieman oikealle.

Yleisöhelpotus:
- Punaisen esteen etuosan saa pois, jolloin aukko on suurempi.